Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla, 29 Ekim – 05 Kasım tarihleri arasında tüm Zonguldak genelinde düzenlenen #YüzYüze100Program sona erdi. Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan program kapsamında gecesini gündüze katan tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Çağlayan yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla, 29 Ekim – 05 Kasım tarihleri arasında tüm şehrimizde gerçekleştirdiğimiz #YüzYüze100Program kapsamında birlik ve beraberlik içinde milletimizle, hemşehrilerimizle köylerde mahallelerde beldelerde İlçelerde gece gündüz demeden hasbihal eden onların derdiyle dertlenen çözüm arayışları içerisinde olan her daim sahada olan Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Yönetim Kurulumuza, İlçe ve  Belde Başkanlarımız ve Yönetimlerine, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimize, Mahalle Başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı! Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı!

Bundan sonra da “hep yeni hep ileri” sloganımızla ve Durmak yok, her daim, her yerde yola devam diyerek tüm teşkilatlarımızla halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

Editör: U. G.