Saffet Bozkurt AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni’nde! Saffet Bozkurt AFAD-DSİ Sel ve Taşkın Risk Azaltma Protokol Töreni’nde!

Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva’nın komaya girdiği açıklanmıştı. Çok geçmeden hayatını kaybettiği haberleri de hızla yayıldı. . Türk dünyasının önemli isimlerinden olan Paşayeva’nın hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı. Ancak Paşayeva'nın ölüm haberlerinin asılsız olduğu ve hala komada olduğu öğrenildi.

Paşaveya daha önce Zonguldak'a gelerek, Zonguldak Türk Ocağı’nın konferansında konuşmuş şehit ailesinin ziyaret etmişti.

ŞEHİT GÖKSAL CİN’İN AİLESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ
2016 yılında bir dizi ziyaret ve etkinlik için Zonguldak’a gelen Azerbaycan Milli Meclisi Ganire Paşayeva Türk Ocağı’nın düzenlediği konferansa katılmış ve büyük ilgi görmüştü.
Paşayeva  daha sonra beraberinde Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun ile birlikte Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin’in ailesini ziyaret etmişti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Paşayeva, "Azerbaycan’da şehit haberini duyduğumuzda üzüntü yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki birlik beraberlik içinde bu terör son bulacak" diye konuştu.
Şehidin evindeki taziye ziyaretini tamamlayan Ganire Paşayeva ve beraberindekiler, ardından Göksal Cin’in mezarını ziyaret etti. Burada şehit için dua eden Paşayeva, şehidin annesini de bir an olsun yalnız bırakmadı.

Editör: Melisa Sapaz