Medya

Yalı Çapkını yeni bölümde herkesi şaşırtan gelişme

Milyonların heyecanla beklediği Yalı Çapkını yeni sezon ilk bölüm yayınlandı. Seyran ve Ferit aşkı ekranlara damga vururken, Yalı Çapkını 37. bölümde çarpıcı bir detay ortaya çıktı.

Abone Ol

Yalı Çapkını yeni sezon uzun bir süredir merakla bekleniyordu. Yalı Çapkını yeni sezonun ilk bölümü bu akşam Star TV ekranlarında seyircisinin karşısına çıktı.

Geçtiğimiz sezon Kızılcık Şerbeti ile kıyasıya bir reyting savaşı veren Yalı Çapkını'nda neler oldu?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Çetin Tekindor ve Diren Polatoğulları gibi oyuncuların kadrosunda rol aldığı Yalı Çapkını yeni bölüm sonrası Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu araştırılıyor. İşte merak edilenler ve seyirciyi şaşırtan o flaş gelişme.

Yeni bölümde İfakat ve Seyran arasındaki gerilim ekran başındakilere adeta nefes aldırmazken, Ferit’in felç kalma ihtimali ise ağızları açık bıraktı.

Seyran ile Ferit aşkı evlilik ile taçlanırken, Yalı Çapkını 37. bölümde herkesi şaşırtan gelişme Kazım Ağa cephesinde yaşandı.

Yeni sezon tanıtımı ile büyük bir merak uyandıran dizinin 37. bölümünde aslında fragmanda gösterilenden daha fazlası olmadı.

Sezon finalinde Seyran ve Suna'ya adeta cehennemi yaşatan Kazım Ağa'nın yeni sezondaki aile babası performansı resmen göz yaşarttı.

Öte yandan Yalı Çapkını 37. bölümün final sahnesinde ise Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet ve torununun çıkıp gelmesi dizideki olayları epey karıştıracak.

Dizinin bitmesinin ardından kullanıcılar, Yalı Çapkını 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? gibi soruları araştırmaya başladı.

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanında resmen kıyamet kopuyor! Nükhet'in gelmesiyle yalıdaki tüm dengeler değişiyor. Yalı Çapkını 38. bölüm 22 Eylül Cuma akşamı Star TV ekranlarında boy gösterecek.