YAŞAM

Kızılcık Şerbeti fragmanında ortaya çıkan şok detay; Herkes aynı şeyi söyledi

Kızılcık Şerbeti yeni sezon fragmanı ile birlikte heyecan iyice zirveye tırmandı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizide ortaya öyle bir detay çıktı ki herkes aynı şeyi söyledi.

Abone Ol

Reyting sonuçları ile Show TV’nin yüzünü güldüren Kızılcık Şerbeti 2. sezon hazırlıkları başladı. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekme başaran dizinin ilk fragmanı sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Ceren Yalazoğlu Karakoç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Settar Tanrıöğen’in oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti 29. bölüm ile sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti.

Doğa ile Fatih’in ayrılması, Kıvılcım ve Ömer’in kazası derken dizi sezon finaline giderken izleyicisinin aklında birçok soru işareti bırakmıştı.

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte geçtiğimiz sezonun iddialı dizileri tek tek ekranlara geri dönmeye başladı. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti 30. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Ancak Kızılcık Şerbeti tanıtımında yeni sezona dair en çok merak edilen sorunun yanıtı verildi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler ve herkesi şoke eden o detay….

Herkesin hatırladığı gibi Kızılcık Şerbeti son bölümde Doğa kendisini aldatan Fatih’ten ayrılmış ve stresten erken doğum yapmıştı.

Yeni sezonda ikiz çocuklarından birini kaybeden Doğa, diğer evladını da Fatih’in elinden alma ihtimaliyle karşı karşıya kalacak.

Öte yandan tanıtımda Pembe’nin “Ne olmuş yani Fatih bir çapkınlık yaptıysa” sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ancak herkesi şoke eden detay ise sezon finalinde kaza yapan Ömer ve Kıvılcım’ın yaşaması oldu.

Dizinin son bölümünde kazaya dair “1 ölü,1 yaralı var” sözleri yeni sezonda ikiliden birinin öleceğinin sinyalini vermişti. Fakat işler pek de öyle olmadı tanıtımda ikiliyi gören sosyal medya kullanıcıları, “resmen kandırmışlar” gibi yorumlarda bulundu.

Çekimleri başlayan Kızılcık Şerbeti’nin Eylül ayının 2. haftasında ekranlarda boy göstermesi bekleniyor.