Zonguldak

Galatasaray'dan Orta Sahaya Dev Transfer !

Abone Ol

2020-2021 sezonuna fırtına gibi başlayan Galatasaray, çıktığı 4 resmi maçı da kazanarak rakiplerine gözdağı vermişti. Son olarak Fenerbahçe'yi ağırlayan sarı-kırmızılılar, birçok pozisyona girse de son vuruşlarda başarı sağlayamamış ve 0-0 beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Maç sonunda teknik direktör Fatih Terim, orta saha ihtiyacını ise "Seri gibi regista rolü profiline sahip bir oyuncumuz yok" ifadeleriyle gözler önüne sermişti. Kritik Rangers maçı öncesi sarı-kırmızılılar bu bölge için transferde gaza bastı ve Radamel Falcao'nun vatandaşı olan isme teklif götürdü. İşte o isim ve detaylar...

Yeni sezona fırtına gibi başlayan Galatasaray, çıktığı 5 resmi karşılaşma da 4 galibiyet 1 beraberlik alıp yoluna doludizgin devam etti.

Son olarak Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk eden sarı-kırmızılılar, birçok pozisyon bulmasına rağmen son vuruşları yapamadı ve 0-0 eşitlikle sahadan ayrıldı.

Sahasında sarı-lacivertli takımla berabere kalan Aslan'da orta saha sıkıntısı gözle görülürken, teknik direktör Fatih Terim de konuyla ilgili maçın ardından açıklamalarda bulundu..Tecrübeli teknik adam 6 numara eksikliğine dikkat çekerek, "Seri gibi regista rolü profiline sahip bir oyuncumuz yok" ifadelerini kullandı..

1 Ekim Perşembe UEFA Avrupa Ligi play-offlarında Rangers ile karşılaşacak Cimbom, orta saha transferine hız verdi..Orta sahaya en az 1 takviye daha yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, aradığı ismi Arjantin'de buldu.

Galatasaray ön libero mevkisi için Boca Juniors forması giyen Jorman Campuzano'yu transfer listesine aldı.Radamel Falcao'nun da vatandaşı olan 24 yaşındaki oyuncu için Arjantin ekibine, "zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama" teklifi yapıldı.

Ön libero pozisyonunda görev yapan Jorman Campuzano sağ ayağını etkili kullanıyor. Boca Juniors Jorman Campuzano'yu Atletico National kulübünden 3,5 milyon euro'ya transfer etti..

Jorman Campuzano, 67 maçta 1 gol 3 asist ile oynadı.