Zonguldak Merkez Bahçelievler Mahallesi, Çatı Kebap karşısı Ada Kafe yakınında kurulan atölyede eski eşyaların boyama ile geri dönüşümü sağlanarak yeniden kullanıma sunuluyor.

2 çocuk annesi 50 yaşındaki Filiz Korkutan, Güzel Sanatlar Galerisinde, ‘Filizce Tasarım’ adlı sergi açtı.
Serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Filiz Korkutan kesti. Sergide ev hanımı Korkutan’ın su bazlı boya ile yaptığı ve geri dönüşüme kazandırdığı 100’ün üzerinde farklı eser yer aldı.
Eserler vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü. Ürünler 500 TL ve 2000 bin TL arasında alıcı buldu. Serginin 5 gün boyunca misafirlerine açık olacak.

Kozlu'da su kesintisi isyan ettirdi! Sular ne zaman gelecek? Kozlu'da su kesintisi isyan ettirdi! Sular ne zaman gelecek?

Filizce Tasarım Atölyesi dönüştürdüğü eşyaları Zonguldak Gazipaşa Caddesi’nde bulunan Güzel Sanatlar Galerisi’nde sergilemeye başladı.

Sergi açılışını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan “Filizce Tasarım Sergisi’nin açılışına katıldık. Bu güzel sergide emeği geçenleri kutluyor, el emeği göz nuru tasarım sergisinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ dedi.

Editör: U. G.