Aday adaylığı için resmi başvuruda bulunmayan 22. ve 23. Dönem Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan belediye başkan adaylığı düşüncelerini Z HABER’e anlattı.

“Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı adaylığı için resmi başvurum yok. Davanın unsurlarından birisiyim. Her Ak Partili gibi Ak Parti’nin genelde elde ettiği başarıyı Ereğli’de de elde edip taçlandırmasını diliyorum. Bir çok arkadaşımız başvuruda bulundular hepsine başarılar diliyorum. Zonguldak’a Ereğli‘ye ve tüm ilçelerimize  10 yıl milletvekilliği yaptım. Cumhurbaşkanımızın ve Ak Partili yetkili kurumların emrindeyim. Bir görev tevdi edildiği taktirde gereken değerlendirmeleri yapıp gereğini yaparım.” dedi.

Ünlü yorumcu Sinan Engin Kömüspor için TFF’ye seslendi Ünlü yorumcu Sinan Engin Kömüspor için TFF’ye seslendi

Fazlı Erdoğan açıklamasının devamında diğer aday adayları ile ilgili olarak da “Hepsi benim kardeşim hiç kimseyi hor görmeden herkesi hoş görerek demokratik ve centilmence bir yarışın olmasını  diliyorum. Herkes projelerini yapacaklarını ve yaptıklarını ortaya koyacaktır. Bizlere böyle bir görev verilmesi durumunda tarih olmadan tarih yazmasını başarırız inşallah.” dedi

Editör: U. G.