Kaza, saat 16.30 sıralarında D-100 kara yolunun Çayırova ilçesi mevkisinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Saadettin Malkoç idaresindeki 41 UH 489 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere saplandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobildeki anne Ayşe ve oğlu Fatih Malkoç'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan baba Saadettin Malkoç ise itfaiye ekibi tarafından araçtan çıkarılarak, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Saadettin Malkoç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, anne ve oğlunun cenazeleri de, incelemeler sonrası aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

ACI HABER  ZONGULDAK’A ULAŞTI:

Kazada hayatını kaybeden Ayşe Malkoç ve Fatih Malkoç’un vefat haberi, Alaplı Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Hasan Haşıl’ın Halasının kızı ve oğlu olduğu ortaya çıktı.

"Sömürüye, zulme karşı" İsa Mutlu işçilere seslendi! "Sömürüye, zulme karşı" İsa Mutlu işçilere seslendi!

KANSER HASTASIYMIŞ:
Öte yandan Fatih Malkoç'un 15 gün önce kanser hastası olduğunu öğrendiği ortaya çıktı. Fatih Malkoç'un annesi Ayşe Malkoç ve babası Saadettin Malkoç ile İstanbul'da bir hastanede kanser tedavisi sonrası Sakarya'nın Hendek ilçesindeki evlerine dönerken kazayı geçirdikleri ortaya çıktı. 

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU:

Kazada hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazelerinin, yarın Hendek ilçesinde kılınacak ikindi namazının ardından Hacıkışla Aşağı Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi. 

Editör: Bekir Ekici