Eskişehir Osmangazi Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi gazetede 16 kasım 2023 tarihi ile yayımlanan personel alımı ilanına göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ( OGÜ ) bünyesine 132 Sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. En az Lise, Ön Lisans Ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 4/B sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Herhangi bir Mülakat yapılmaksızın personel alınacak.

Fatih Dönmez KEİPA Komisyon Toplantısı açılışında konuştu! Fatih Dönmez KEİPA Komisyon Toplantısı açılışında konuştu!

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 11 Temizlik-Çöp Toplama, 1 Temizlik Görevlisi,

Ön Lisans Mezunu: 9 Sağlık Teknikeri, 1 Röntgen Teknisyeni, 36 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Şoför, 

Lisans Mezunu: 14 Hemşire, 1 Eczacı, 1 Psikolog, 1 Sağlık Teknikeri, 5 Diğer Sağlık Personeli, 2 Mühendis, 41 Büro Personeli, 4 Aşçı, 1 Çözümleyici, Sistem Programcısı, 

Mülakatsız personel Alımı Yapılacak!

Yukarıda gördüğünüz kadrolara göre adayların KPSS Grubu puan türüne göre en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile adaylar belirlenecek olup Herhangi bir Yazılı veya Sözlü sınav yapılmadan Mülakatsız Personel alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Üniversite Personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya Emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacak.

KPSS 50 Puan Şartı Var!

Adayların 2022 yılında yapılacak KPSS'den Lise ç,n P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P 3puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Editör: Melisa Sapaz