Devrek Belediyesi, Eski Terminal Alanı'nda önceki dönemde yarım bırakılan yapıya yeni bir işlev kazandıracak. Bu amaçla kardeş Şişli Belediyesi tarafından ihalesi yapılan projenin yüklenici firması çalışmalara başladı.

Şehit madenciler unutulmadı! Şehit madenciler unutulmadı!

Önceki dönemde yarım bırakılan yapıya mescit ve tuvalet yapan Devrek Belediyesi burası için "Eski Terminal Alanı" adı altında yeni bir projesi hazırlandı. Bu proje kapsamında söz konusu yapı ve alan işlerlik kazandırılarak halkın hizmetine sunulacak
Devrek Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçirilecek olan yeni projeyle, bölgemizin yöresel ürünlerinin tanıtımı ve satımının yapıldığı, kafe ve benzeri mekanların yanısıra yeşil alanlar yer alacak.
Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt yaptığı açıklamada, projeye başlandığını belirterek “Kardeş belediyemiz Şişli Belediyesi'nin maddi katkılarıyla yapacağımız Eski Terminal Projesinin ihalesi yapıldı ve yüklenici firma çalışmalara başladı. En kısa sürede tamamlayarak ilçemize yeni bir tesis kazandırmış olacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı olsun. Kardeş Belediyemiz Şişli’nin değerli başkanı Muammer Keskin ağabeye ve ekibine şahsım ve Devrek halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: U. G.