Hayati Yılmaz; "Zonguldak'ın geçmişi bir kalemde silindi" Hayati Yılmaz; "Zonguldak'ın geçmişi bir kalemde silindi"

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) şampiyonluk hedefleyen Kdz. Ereğli Belediyespor’da yönetim, teknik direktör Cahit Terzi’nin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.  
Bu kapsamda Eflatun-beyazlı yönetim, Zonguldak Kömürspor’un eski oyuncularından olan ve geçen sezon ise Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Kilimli Belediyespor’da oynanayan özellikle teknik direktör Cahit Terzi’nin de öğrencisi olan 23 yaşındaki golcü oyuncu Tezcan Gökmen ile anlaştı.  
Bugün Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanı Akın Katı ile bir araya gelen golcü oyuncu Tezcan Gökmen, ardından kendisini eflatun-beyazlı yapan imzayı attı.   
Golcü oyuncu Tezcan Gökmen ile anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü  şu ifadelere yer verdi: “Takımımız, 2018- 2022 yılları arasında Zonguldak Kömürspor forması giyen ve geçen sezonu Kilimli Belediyespor'da geçiren 23 yaşındaki golcü oyuncu Tezcan Gökmen'i renklerine bağladı. Tezcan Gökmen’e aramıza hoş geldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor kariyerinde başarılar diliyoruz.”