Mustafa Çağlayan o iddiaları yanıtladı! Hukuki süreci başlattığını açıkladı! Mustafa Çağlayan o iddiaları yanıtladı! Hukuki süreci başlattığını açıkladı!

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 1 Mayıs’ta Zonguldak’ta olması bekleniyor. Örgütlere henüz resmi bir bilgi verilmezken programın 1 Mayıs’ta olacağı ve Kılıçdaroğlu’nun 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle çalışanlara da Zonguldak’tan mesaj vereceği gelen bilgiler arasında. Diğer yandan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın bayramdan sonra Zonguldak’a gelerek ilçe ilçe seçim gezisi yapması planlanıyor. Babacan’ın ayrıca Kılıçdaroğlu’nun mitinginde de sahnede olabileceği belirtiliyor.
Zonguldak’a gelmesi beklenen bir başka isim ise İYİ Parti lideri Meral Akşener. Akşener ile ilgili bir tarih henüz netleşmedi ancak Mayıs ayının ilk haftası olabileceği belirtiliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 20 Nisan’da Zonguldak Filyos’ta olacak. Binlerce vatandaşın katılımı ile Karadeniz gazının vanasını açarak Zonguldaklılara ve kamuoyuna mesajlar verecek.