Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, son dakika açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Bakan Işıkhan, engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği verileceğini duyurdu.

Bakan Işıkhan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"İŞKUR aracılığıyla engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın hayallerini gerçeğe dökmek için çalışıyoruz. Kendi işini kurmak isteyen engelli girişimci adaylarına 150 bin TL’ye kadar, eski hükümlü girişimci adaylarına 110 bin TL’ye kadar hibe desteği veriyoruz.


Başvurmak isteyen vatandaşlarımız detaylı bilgi için http://iskur.gov.tr adresindeki "Duyurular" bölümünden başvuru rehberine ulaşabilirler. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2023."
Bu makale, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın engelli ve eski hükümlülere iş kurma desteği hakkındaki açıklamalarını içermektedir. Bakan Işıkhan, Türkiye İş Kurumu aracılığıyla engellilere 150 bin liraya kadar, eski hükümlülere ise 110 bin liraya kadar iş kurma desteği sağlanacağını duyurdu.

Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Sigaraya zam geldi! İşte yeni fiyatlar!

Ayrıca, başvurular için son tarihin 15 Aralık 2023 olduğu belirtildi. Bu desteklerle, engelli ve eski hükümlü vatandaşların kendi işlerini kurmaları teşvik edilmektedir. Detaylı bilgilere http://iskur.gov.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

Editör: Bekir Ekici