SPOR

Emre Kara da gitti!

Zonguldak Kömürspor'un tecrübeli sol kanat oyuncusu Emre Kara, 3. Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor ile anlaştı. 

Abone Ol

TFF 2. Lig temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor’da 3 sezon forma giyen ve sözleşmesi ise bu sezon sona eren tecrübeli sol kanat oyuncusu Emre Kara, 2023-2024 sezonu öncesinde 3. Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor ile anlaştı.

34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Emre Kara, Fatsa Belediyespor yönetimi ile bir araya gelerek kendisini sarı-lacivertli yapan imzayı attı. 

Zonguldak Kömürspor formasını 3 sezon boyunca başarılı bir şekilde giyen Emre Kara, bu 3 sezonda 103 maçta forma giydi. 

Tecrübeli sol kanat oyuncusu Emre Kara ile anlaştıklarını Kulübün sosyal medya hesabından duyuran Fatsa Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:" Hoşgeldin Emre Kara. Takımımız geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor'da forma giyen sol kanat Emre Kara ile anlaşmaya varmıştır.Emre'ye hoşgeldin der, formamız altında başarılı sezonlar dileriz." 

Ayrıca Zonguldak Kömürspor'un 2 sezon formasını giyen ve bu sezon ise sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusu Oğuzhan Matur'da geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekibi Hatayspor'a transfer olmuştu.  Kırmızı-lacivertli ekip yeni sezon öncesinde çok önemli iki oyucusunu da elinden kaçırmış oldu.