Devrim Dural; "Sonsuza kadar sana destek olacağız Zonguldakspor’lu kalacağız" Devrim Dural; "Sonsuza kadar sana destek olacağız Zonguldakspor’lu kalacağız"

Zonguldak Kömürspor’da teknik direktör konusunda flaş bir  gelişme yaşandı. 2023-2024 sezonunda kırmızı-lacivertli ekibi teknik direktör Barış Şeref’in çalıştırması bekleniyordu. Ancak bugün yapılan Olağan Genel Kurulda, yeniden başkan olan  iş insanı M. Salih Demir, teknik direktör konusunda çok önemli açıklamada bulundu.  
Başkan Demir, “Benim şahsi görüşüm Barış Şeref’le değil de dışarıdan yeni bir teknik direktör ile anlaşarak yola devam etmek.”olduğunu söyledi.  
Zonguldak Kömürspor Başkanı M. Salih Demir’in yapmış olduğu açıklama şu şekilde: ‘’Teknik Direktör  konusunda yönetim kurulumuzda görüşüp karar vereceğiz. Ancak benim şahsi görüşüm Barış Şeref’le değil de dışarıdan yeni bir teknik direktör ile anlaşarak yola devam etmek. Şuana için görüştüğümüz bir teknik direktör yok. Aklımızda da yok. Bunu yönetim kurulumla görüşüp masaya yatıracağız.”dedi.

Editör: Melisa Sapaz