SPOR

Elmas Uşak'ı eli boş gönderecek!

Zonguldak Kömürspor, 7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda ağırlayacağı Uşakspor maçı hazırlıklarını mutlak galibiyet parolası ile tamamladı.

Abone Ol

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 36. hafta maçında ligde iddiası bulunmayan Zonguldak Kömürspor  7 Mayıs Pazar günü saat 15.00’de kendi saha ve seyircisi önünde  kendisi gibi iddiası bulunmayan Uşakspor’u ağırlayacak. 
Kırmızı-lacivertli takım, Uşakspor maçının hazırlıklarını bugün Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda teknik direktör  Barış Şeref yönetiminde yaptığı ter idmanıyla tamamladı.
Zonguldak Kömürspor, seyircisi önünde Uşakspor karşısında mutlak 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.   
Uşakspor karşılaşması öncesinde Zonguldak Kömürspor, ligde oynadığı 35  karşılaşmada 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 yenilgi ile 48 puanla 9. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 35  karşılaşmada rakip filelere 38 gol atarken, kalesinde ise 45  gol gördü. 
Uşakspor ise ligde oynadığı 35 karşılaşmada 8 galibiyet, 8 beraberlik ve 19  mağlubiyet ile 32 puanla 16. sırada yer alıyor. Uşakspor 35 karşılaşmada rakip filelere 34  gol atarken, kalesinde 56 gol gördü.