Düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katılan gönüllü gençler 20 torba çöp topladı. 1 saat süren etkinlik sonunda Haydi Yapalım Derneği Zonguldak İl Temsilcisi Feyyaz Öz günün anlam ve önemine binaen açıklamalarda bulundu.

Let's Do It! Zonguldak İl Temsilcisi Feyyaz ÖZ "16 Eylül Dünya Temizlik Günü vesilesiyle bugün burada gençlik ve Spor Bakanlığı'yla ortaklaşa Let's Do It! Türkiye ile birlikte gönüllü arkadaşlarımızla çevre temizliği yapacağız. Biliyorsunuz Let's Do It! in aslında çıkış noktası bir balkan ülkesi olan Estonya. 2008 yılında ortaya çıkmış bir çevre hareketi fakat çok fazla ses getirdiği için şuan tüm dünyada 16 Eylül'de Dünya Temizlik Günü'nde aynı anda temizlik noktalarında temizlikler yapılıyor. Bizlerde bugün burada çöp körlüğünün önüne geçmek ve çevresel farkındalık amacıyla çevre temizliği yapacağız. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına davetler gönderdik, olumlu dönüşler aldık. Şuan hep birlikte sahadayız. Daha farklı bir dünyaya, daha yaşanılabilir bir dünyaya dikkat çekmek için bu temizliği gerçekleştireceğiz." dedi. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Zonguldak'ta Yeşil Beceriler koordinatörü olan Nihan Durmuş ise temiz bir dünya için el ele verildiğini ve gençlerle birlikte temizlik çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

Kozlu'da Muhtar Levent Karadağ'dan çağrı! "Şikayetçi olun! Kozlu'da Muhtar Levent Karadağ'dan çağrı! "Şikayetçi olun!

Editör: Bekir Ekici