Devrek'in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı, 53 köyün yolunu da ulaşıma kapattı. İlçe Özel İdaresi şefliğine bağlı ekipler kapalı olan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kar nedeniyle ulaşıma kapanan koy yollarını açmak için dün geceden bu zamana aralıksız çalıştıklarını ifade eden Devrek İlçe Özel İdaresi Şefi Bülent Tüylü;
“Ekiplerimiz dün geceden itibaren kar yağışıyla kapanan köy yollarını tekrar ulaşıma açmak için ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Dün gece başlayan ve hala etkisini gösteren kar yağışı Devrek'te 53 köyümüze ulaşımı engelledi. Şu an tüm ekiplerimiz kapanan yolları ulaşıma açmak için sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.
Vatandaşımızı mağdur etmemek için ekiplerimiz ve makinelerimizle elimizden gelenin en iyisin yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca vatandaşlardan isteğimiz asılsız ihbarlarda bulunarak ekiplerimizi gereksiz yere meşgul etmelerini istemiyoruz. Yapılan bu asılsız ihbarlar yüzünden gerçek mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza ulaşmakta vakit kaybediyoruz." dedi





