Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda Başkan seçilen Raşit Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Çetin Bozkurt’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Çetin Bozkurt, Başkan Raşit Budak ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutladı ve çalışmalarında başarılar, diledi.

Muhtar ve köylere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “Her zaman muhtarlarımızın yanında yer aldık, almaya da devam edeceğiz” dedi. Muhtarlara her zaman kapılarının açık olduğunu ifade eden Başkan Çetin Bozkurt, “Devrek’imizi bir adım öteye götürmek isteyen herkese belediye olarak destek veriyoruz. Muhtarlarımız ve köylerimiz bizim için önemlidir. Sizlerin ve köylerimizin sorunlarının çözümü için her zaman yanınızda yer aldığımızı bilmenizi istiyorum. Bu vesileyle başta dernek başkanımız Raşit Budak bey nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Ziyaretiniz için de teşekkür ediyorum.” dedi.

Dernek Başkanı Raşit Budak da, dernek olarak muhtarlara ve köylere sahip çıkacaklarını belirterek, “Yeni yönetim olarak ilçemiz ve köylerimiz için güzel çalışmalar içinde olacağız. Bizi kabul eden Başkanımız Çetin Bozkurt’a da teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret daha sonra sohbet havasında devam etti.

Editör: TE Bilişim