CHP Devrek İlçe Örgütü “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı”nda üyeleriyle bir araya geldi. Kahvaltıda konuşan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, “Allah nasip ederse bu seçimleri alacağımızdan hiç şüphem yok. Zonguldak’ta 4 yapacağız inşallah.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü tarafından Devrek Çınar Otel’de “Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Kahvaltısı” düzenlendi.

Kahvaltıda bir konuşma yapan CHP Devrek İlçe Başkanı Yaşar Bükrü, “Cumhuriyet Halk Partimizin tüm yönetim kadrolarıyla birlikte, ne pahasına olursa olsun Atatürk ilke ve devrimlerinin izinde, demokratik, laik ve tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma ve sonsuzluğa taşıma azminde olduğumuzu özellikle belirtmek isterim” dedi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt da yaptığı konuşmada,” İktidar olmak için de hazırız, kadrolarımız hazır.”dedi.

Başkan Bozkurt konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Çok değerli Cumhuriyet Halk Partililer, gönüldaşlarım, gönüldaşlarım diyorum çünkü aynı şeye gönül verdik, çünkü aynı şeyleri istiyoruz, çünkü hepimizin ilkesi, ideali ve bütün hücreleri iktidar olmak istiyor. İktidar olmak için de hazırız, kadrolarımız hazır. Ekmek yapmak için her şeyimiz hazır. İktidar olmak için her birimiz bir tane daha fazla el sıkmak zorundayız. Bir tane fazla insana dokunmalıyız, bir tane daha insanı ikna etmek zorundayız. Bunu yapacağımıza inanıyoruz çünkü buna inancımız var. Alınmaz denilen Devrek’i aldık biz. Bu belediyeyi CHP alamaz dediler, hayal dediler. CHP Devrek’te iktidar olamaz dediler. İşte başkanım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, halkımızla, CHP’lilerle omuz omuza 2019’un Mart ayında ‘Herşey güzel olacak’ dedik ve güzel oldu. Bundan sonra önümüzdeki ilk seçimlerde, il başkanımızın, milletvekili adaylarımızın, ilçe başkanlarımızın, belediye başkanlarımızla birlikte, onların katkısıyla Allah nasip ederse bu seçimleri alacağımızdan hiç şüphem yok. Zonguldak’ta 4 yapacağız inşallah. Birbirimize sahip çıkacağız, insanımıza sahip çıkacağız, birbirimizin kusurlarını ortaya saçarak değil toplayarak, dayanışarak, iktidara geleceğiz. Yine her şey çok güzel olacak. Buna inanıyorum.”

Kahvaltıya, CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Kilimli CHP İlçe Başkanı Erol Sarıal, Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, CHP Ereğli İlçe Yöneticileri, İyi Parti Devrek İlçe Yöneticileri, Gelecek Partisi Devrek İlçe Başkanı Muharrem Pak, CHP Çaydeğirmeni Belde Başkanı Murat Çakır, CHP Beycuma Belde Başkanı Şenduran Altuntaş, CHP’li İl Genel Meclisi Üyeleri; Mustafa Uzundal, Hayrettin Kartal, Şanver Aktağ, Mehmet Aksoy, Hasan Tülübaş, Burhanettin Çakır, Namis Muslu, Nedim Bekar, Fikret Zaman, CHP’li belediye meclis üyeleri; Hüsnü Işık, Recep Korum, Şeref Aydınlı, Baki Erdoğan, İYİ Parti Gökçebey Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Uyan ve çok sayıda partili katıldı.