Devrek’in sevilen sayılan ailelerinden, esnaf Kadir- Yeliz Ulupınar çiftinin oğulları Boğaçhan Ulupınar avukatlığa ilk adımını attı.

Antalya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni başarıyla bitiren ve stajını da Antalyalı avukat sabi Remzi Çöpel’in yanında tamamlayan Boğaçhan Ulupınar, Türkiye Barolar Birliği Ruhsatnamesini Antalya Baro Başkanı Avukat Hüseyin Geçilmez’in elinden alarak mesleğe başladı.

Baro Başkanı Av. Geçilmez’in konuşmasının ardından, “Hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna ve kurallarına uygun davranacağıma namusum ve vicdanım üzerine ant içerim.” şeklinde yemin eden Boğaçhan Ulupınar mesleğe ilk adımını attı.

Boğaçhan Ulupınar sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bugün yeminimi ederek Antalya Barosu'nda 7594 sicil numarasıyla mesleğe başladım. Öncelikle beni bugünlere getiren canım annem ve babama, bu güzel günde beni yalnız bırakmayan; canım kardeşime, biricik anneannem ve dedeme, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden başlayarak bugünlere kadar birlikte geldiğimiz kardeşlerime, Barocity takımından avukat abilerime, çalışma arkadaşlarıma, stajımı yanında yaptığım Av. Sabi Remzi Çöpel abime, Antalya Barosu Başkanımız Av. Hüseyin Geçilmez ve yönetimine çok teşekkür ederim. Ayrıca bugünlere gelmemde katkısı olan tüm öğretmenlerime ve bende emeği olan herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

Editör: TE Bilişim