Zonguldak siyasetinin önemli ve başarılı isimlerinden MHP Zonguldak eski İl Başkanı Mustafa Öztürk 1 Haziran 2025 tarihinde oğlu Alperen Öztürk’ü evlendiriyor.
Ferdağ-Tufan Girgin’in kızları Öykü ile Sibel-Mustafa Öztürk’ün çocukları Alperen Öztürk 1 Haziran 2025 tarihinde Deniz Kulübü’nde 19.30’da dünya evine girecek.
MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ DÜĞÜNE GELECEK Mİ?
MHP Zonguldak eski İl Başkanı Mustafa Öztürk geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek oğlu Alperen’in düğünü için Zonguldak’a özel olarak davet etti.
MHP Lideri Devlet Bahçeli ise sağlık durumuna göre düğüne gelebileceği mesajını Mustafa Öztürk’e vererek onurlandırdı. Bahçeli’nin düğüne gelip gelemeyeceği ise şimdiden büyük bir merak konusu oldu.