Devrek'te kaza! 3 kişi yaralandı! Devrek'te kaza! 3 kişi yaralandı!

 Devrek'te ikizi Alican Öztürk ve 2 çalışanıyla pikniğe gidip serinlemek için dereye giren ve akınıtya kapılarak suda kaybolan Ercan Öztürk (27)'ün 13 saat sonra cesedine ulaşıldı.

 Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ve Devrek belediyesi İtfaiye ekiplerinin dün başlattığı ve havanın kararmasıyla ara verdiği arama çalışmalarına, bu sabah yeniden başlandı.

  Saat 07:00 civarında Devrek Karşıyaka köprüsünün ayaklarında Ercan Öztürk'ün(27)cesedine ulaştı. Bölgeye Devrek Belediyesi İtfaiyesi, sağlık, jandarma SAK ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu sudan çıkarılan ceset, ambulansla Devrek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Devrek ilçesi Özbağ köyünde dere yatağı kenarında meydana geldi. İkizi Alican Öztürk ve 2 çalışanıyla piknik yapmaya giden tesisat ustası Ercan Öztürk, serinlemek için dereye girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan Ercan Öztürk, gözden kayboldu. Dereye giren diğer kişiler ise dallara tutunarak karaya çıkmayı başardı. Arkadaşlarının ihbarıyla bölgeye jandarma, ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (SAK) ile komando timi ekipleri arama- kurtarma çalışması başlattı.

Editör: Melisa Sapaz