Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi eski rektörü, önceki dönem Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in kızı Zeynep Özer, Zonguldak'ın tanınmış esnaflarından Ersoy Kuyumculuk'un sahibi Murat-Neslihan Ersoy'un çocukları Batuhan Ersoy ile hayatını birleştirme yolunda ilk adımı attı. Aile arasında gerçekleşen nişan töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sürpriziyle taçlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çiftin nişan yüzüklerini kendi elleriyle takarak, Özer ve Ersoy ailelerinin bu özel gününe anlam kattı.

PROF.DR.MAHMUT ÖZER'DEN CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Tören sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj paylaşan Ak Parti Ordu Milletvekili Prof.Dr. Mahmut Özer duygularını şu şekilde paylaştı: “Kızım Zeynep ve Batuhan’ın nişan yüzüklerini takarak ailemizi onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum.
Evlatlarımızın mutlu günlerinde nazik kabulleriniz ve hayır dualarınızla güç verdiniz Sayın Cumhurbaşkanımız. Allah başımızdan eksik etmesin”

Sabit Danış ZGC ülke genelinde farkını gösteriyor!
Sabit Danış ZGC ülke genelinde farkını gösteriyor!
İçeriği Görüntüle

Uue-7Uu-40Ae-27Ea