SPOR

"Çocuklar pert oldu!"

Abone Ol

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un teknik adamı Barış Şeref, 19. hafta maçında Devrek İlçe Stadı’nda saat 13.00’da oynanacak olan Afjet Afyonspor maçı başta olmak üzere oyuncular ve sentetik saha hakkında açıklamalarda bulundu. Oyuncuların hem koştuğunu hem de mücadele ettiğini ve kazanmak için her şeylerini ortaya koyduğunu ifade eden Şeref, ‘’Ben her zaman ‘Çok mücadele edeceğiz, isteyeceğiz ve koşacağız’ dedim. Ben buradayken bu çocuklar hiçbir zaman koşmamazlık yapmadılar, mücadele etmemezlik yapmadılar. Her maçı kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Kocaelispor müsabakası da öyle oldu. İyi oynadık ama kaybettik. Şimdi içeride bir maçımız var. Afjet Afyonspor zaten iyi bir takım. Sakat ve cezalılarımız var ama önemli değil. Oynayacak olan çocuklar görevlerini yapacaklardır. Bu maçtan muhakkak galibiyet istiyoruz. Bu maçı da aldığımız takdirde 20 puana ulaşacağız. Maksimum puan neyse ona talibiz. Bazen öyle maçlar oluyor ki, beraberlik bile iyidir, diyorsunuz. Afjet Afyonspor’ da kazanmayı çok istiyor ama biz daha çok isteyeceğiz” dedi. 

FUTBOLCULARA 4 GÜN İZİN VERECEĞİZ

Oynanacak olan Afjet Afyonspor maçı sonrasında oyunculara 4 gün izin vereceklerini belirten Şeref, “Afjet Afyonspor maçının ardından 4 gün izin, sonrasında da Çaycuma’da kamp olacak sanırım. Önümüzdeki dönem bize ne gösterecek bilmiyorum. Yeni transferler yapabilecek miyiz ya da elimizdeki oyuncuları koruyabilecek miyiz? En iyisini yapmaya çalışacağız ve öyle devam edeceğiz”dedi.

BİZE SENTİTİK SAHA DEĞİL, ÇİM SAHA LAZIM

Fener Sentetik Saha’da idman yapmanın zor olduğunu ve devre arasında çim saha da idman yapabilirsek ikinci yarıya daha güçlü girebileceklerinin altını çizen Şeref, “Kondisyon yüklemesi yapabilmek için birincisi beslenme, ikincisi dinlenme çok önemli. Antrenman bu işin yüzde 30’u. Tesisimiz hazırlanıyor. Yatma ve dinlenme düzene girecek. Beslenme de öyle. Fener sentetik sahadan kurtulmamız gerekiyor. Benim burada yüzde yüz yüklenme şansım yok. Son 5 maçımız 3 günde bir oldu. Bir de üstüne üstlük suni çimin bulunduğu sahada antrenman yapıyorsun. Çocukların hepsi pert oldu. Çocuklar müthiş efor sarf ediyorlar ve maçlarda yüzde yüzlük oynuyorlar. Devre arasında çim sahada idman yaparsak, beslenmeye ve dinlenmeye dikkat edersek, çocukların kafası da rahat olursa ve bizde taktik, kondisyon olarak gerekeni yaparsak ikinci yarı daha iyi olacak” dedi.