Zonguldak yararına ortak şemsiye altında toplanmak istediklerini belirten Çağlayan’a TTK’ya işçi alımı için çağrıda bulunan Dural “TTK’ya daha fazla işçi alımı için beraber çalışmalıyız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Devrim Dural, TTK işçi alımında birliktelik sağlarsak işçi TTK’da norm kadroya ulaşabiliriz diyerek şunları ifade etti;

Türkiye İş Bankası 9 ilde güvenlik görevlisi alımı yapacak! Türkiye İş Bankası 9 ilde güvenlik görevlisi alımı yapacak!

”Zonguldak'ta yeni seçilen il başkanı ve il yönetimi olarak Zonguldak'ta düzgün bir üslup, düzgün bir siyaset çizgisi tutturmayı hedefliyoruz. Zonguldak'ın menfaatleri ve yararları doğrultusunda toplumun her kesimiyle, sivil toplum örgütleri, sendikalar, belediyelerimizle iş birliği yapmak istiyoruz. Bunu söyleyebilirim rahatlıkla dediğim gibi Zonguldak'ın yararına olan her işte biz varız ve Zonguldak'ta bu iş birliğini de ilerletmek istiyoruz. Siz konuyu açmışken ben yine buraya bir ek yapmak isterim. Zonguldak'ta biliyorsunuz bizim taş kömürlerine olan bir bağlılığımız ve bu konuda bir irademiz var. Bu irademizde biz daha öncesinde bunun taahhüdünü vermiştik. Eğer ki biz iktidar olabilseydik 5 bin işçi alacağımızı taahhüt etmiştik. Eminim ki sizler de bu rakamın arttırılması yönünde bir isteğiniz olduğunu düşünüyorum bu sayının bu rakamları yani normal kadronun noktasında hep beraber çalışabiliriz diye düşünüyorum. Bu anlamda evet siz şu an iktidarsınız. Dolayısıyla sırtınızdaki yük daha fazla ama bunu birlikte bu kamuoyunu birlikte oluşturup bu sayıyı yukarıya çıkartabiliriz. Bu çalışmayı birlikte yapabiliriz diye düşünüyorum. hepimize bu anlamda büyük bir sorumluluk ve görev düşüyor tabii şu anda siz karar verme noktasında olan kişiler olarak bu sorumluluğun büyük oranı sizde. Zonguldak kamuoyunun ve halkının şimdiden bu yönde bir talebi var. Bunu da size bir şekilde ben de iletmiş olayım. Biz de bu yönde bu talebimizi kesinlikle arkasında duruyoruz.”

Editör: U. G.