Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum! Alaplı Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak Tahsin Erdem’in kesinleşmesinin ardından çalışmalar hızlandı. CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı’nda 31 Mars Seçimleri öncesi yol haritasının ne olacağı ve seçim planlaması yapıldı.

Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem merkez ilçe yöneticileri ve parti üyeleri ile birlikte yaptıkları toplantı sonrası açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak eski Merkez İlçe yöneticileriyle parti binamızda buluştuk.
CHP İl Başkanımız Sayın Devrim Dural ve Merkez İlçe Başkanımız Osman Zaimoğlu’nun katılımıyla yapılan toplantıda birlik beraberlik mesajı vererek seçimlerde aktif rol almak istediğini söyleyen arkadaşlarımıza partimiz adına teşekkür ediyorum.
Gazi Mustafa Kemal’in emaneti Cumhuriyet Halk Partisi ailesi, ön seçimde yaşanan demokratik yarışı, küçük kırgınlıkları geride bırakarak 31 Mart’ta yapılacak yerel seçime odaklanmıştır.
Bu tarihsel sorumlulukla, ülke genelinde ve ilimizde yaşanan çürümüşlüğe karşı halkımızdan alacağımız güvenoyu ve destekle hep birlikte yürüyeceğiz.
Biz şahsi menfaat ve hesapları olmayan,  demokrasi özlemi olan, laik hukuk devletinin savunucuları olarak bütün yolların yerel yönetimlerden geçtiğimi biliyoruz.
Göreceksiniz;
Belediye kazanacak…
Zonguldak kazanacak…”

Editör: U. G.