MHP'nin ilk Zonguldak İl Başkanı Celal Yetimoğlu hayatını kaybetti. Celal Yetimoğlu'nun vefatı Zonguldak camiasını derinden üzerken, Yetimoğlu ailesi teşekkür mesajı yayımladı. 

Yetimoğlu ailesi yayınladığı teşekkür mesajında, Celal Yetimoğlu'nun hastalığından yakından ilgilenip desteklerini sunan doktorlara, Zonguldak İl Sağlık Müdürüne ve Zonguldak halkına teşekkür etti. 

Ereğli ve Devrek yolu bağlandı! Köylüler Saffet Bozkurt'u böyle karşıladı! Ereğli ve Devrek yolu bağlandı! Köylüler Saffet Bozkurt'u böyle karşıladı!

Yetimoğlu'nun mesajı şu şekilde; "Ailemizin Değerli Büyüğü ,Av. Celal Yetimoğlu'nu Kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz… Hastalığı sırasında tıbbi bilgi ve yardımlarını esirgemeyen başta Nöroloji Uzmanları Dr. Şenol Yavuz, Dr. Dilvin Gökçe, Dr. Burcu Karpuz Seren'e, Dahiliye Uzmanı Dr. İdris Yıldız ‘a Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Tosun, Başhekim Yardımcısı Dr. Halktan Alcan Güner’e Kardiyoloji Yoğun Bakım ve Nöroloji servisi hemşire ve personellerine, ayrıca İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner’e  Cenazemize iştirak eden, telefonla arayan, çelenk gönderen, ziyaret eden, sözlü olarak taziyelerini bildiren ve bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmayan tüm akraba, dost, basın mensuplarına, siyasi parti temsilcilerine ve ülkücü dava arkadaşlarına şükranlarımızı sunarız."

Editör: Melisa Sapaz