Devrek’e bağlı Çaydeğirmeni Beldesi’nde bitmeyen yol çalışması nedeniyle kazalar bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz akşam saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada aracın biri yol kenarında otobüs bekleyen 2 çocuğa çarpmış ve yaralanmalarına neden olmuştu.
YİNE AYNI YER YİNE KAZA
Çaydeğirmeni Beldesi Kaypaklar mevkiinde karşıdan karşıya geçmekte olan Dursun Yaylacı isimli şahsa otomobil çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
KARAYOLLARI MI İHMALKAR VATANDAŞ MI ACELECİ?
Yaşanan kazaların ardından vatandaşlar bölgede tedbir alınması çağrısında bulunarak Karayollarına seslendi. Peş peşe aynı yerde yaşanan kazalarda ihmal olduğunu iddia eden vatandaşlar, Karayolları görevlilerinin ihmalkâr davrandığını ve bu davranışın daha büyük facialara neden olabileceği konusunda tepkilerini dile getirdi.




