Zonguldak Çaycuma İstasyon Mahallesi Demiryolu Sokak üzerinde bulunan hememin geçidin hali vatandaşların tepkisine neden oldu. Hemzemin geçidin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Tahir Gedikli o noktadan öğretmen, öğrenci, il genel meclis üyesi,  belediye meclis üyesi, siyasi parti ilçe yöneticisi muhtar ve yüzlerce vatandaşın geçtiğini belirterek yorumu vatandaşa bıraktı.
Tahir Gedikli’nin paylaşımı şu şekilde:

Rakıya zam geldi! İşte yeni fiyatlar! Rakıya zam geldi! İşte yeni fiyatlar!

"Değerli dostlar bu resim; Çaycuma ilçesi,istasyon mahallesi demiryolu sokak makasbaşı  hemzemin geçidinin görüntüsü. 21 Kasım 2023 tarihli resmidir. Buradan geçtiğinizde İstasyon mesire alanına ,şehit Hasan ilköğretim okuluna,mesire alanındaki düğün salonuna,göçmenler mahallesine,Nihat kantarcı lisesine ,öğrenci yurduna ve diğerlerine bu hemzemin geçitten geçilerek gidilir.
Bu geçitten kimler geçiyor; Üste bir bölümünü dile getirebildiğim kısaca makasbaşı sakinleri öğretmenlerimiz,şehithasan ve Nihat kantarcı lisesi öğrencileri,yurtta kalan öğrencilerimiz vs.
AYRICA BU YOLDAN ; il genel meclis üyemiz,siyasi parti ilçe yöneticimiz muhtarımız,belediye meclis üyemiz  de geçmektedirler. Saygı ve sevgilerimle."

Editör: Melisa Sapaz