Türkiye’yi yerinden sarsan ve 21 Kasım 2021 tarihinde Çaycuma ilçesine bağlı Dursunlar Köyü’nün Kadıoğlu Mahallesinde yaşayan TTK emeklisi Mustafa Keleş’in ormanlık alanda kafasının kesilerek öldürülmesinin ardından yine aynı köyde ikinci bir vaka daha gelişti.

Mustafa Keleş’in ölümünün ardından şüpheli konumundaki kardeşi olan İbrahim Keleş’in mahkeme tarafından tutuklanması ve bir müddet sonra sağlık sorunlarının oluşmasından dolayı tahliye edilmesinden sonra, bu kez İbrahim Keleş’in kızı olan 27 yaşındaki D.K. aynı köyde yaşayan 53 yaşındaki N.A.’yı eline geçirdiği balyozla kafasına vurarak öldürmek istedi.

ACIMADAN DEFALARCA KAFASINA VURDU

İddiaya göre, D.K. eline geçirdiği balyozla evinden çıkarak evlerinin alt tarafında kalan otluk alanda hayvanlarını otlatan N.A.’nın yanına hızlı ve koşar adımlarla gitti. D.K. yine iddiaya göre, N.A.’ya yaşanan olayda ‘Babamı o anda gördün mü?’ diye soru sordu. N.A. ise D.K.’ya D.K.’nın babası olan İbrahim Keleş’i görmediğini söyleyince bu sefer D.K. ise elindeki balyozla N.A.’nın başına üç kez vurdu.

Level Hastanesi'nde sıcak dakikalar! Level Hastanesi'nde sıcak dakikalar!

Kanlar içinde kalan N.A. balyozun darbesiyle yere yığıldı ve yuvarlanarak olduğu yerde kaldı. D.K. ise N.A.’nın baygın halini görünce iddiaya göre yeniden vurmak istedi ancak olay yerinden elindeki balyozla evine koşar adımlarla döndü.

Editör: Melisa Sapaz