Adnan Tıska birlik encümenliğine seçildi Adnan Tıska birlik encümenliğine seçildi

Anketlerden birinci çıktığı için dayatma ön seçim ile adaylığı engellenen Harun Akın en çok aranılan isim oldu.
Tahsin Erdem kanadının yaptığı karalama kampanyası ile hedef haline getirilen, sık sık; “Burhaniye’ye dön” çağrısı yapılan 22. Dönem Milletvekili Harun Akın, Tahsin Erdem’in çalışmalarına destek vermek için yeniden Zonguldak’ta. 
Daha önce Tahsin Erdem’in bizzat daveti ile aday tanıtım toplantısına katılan Harun Akın’ın CHP’nin seçim öncesi yapacağı korteje katılarak destek isteyeceği öğrenildi.
Aday belirleme sürecinde bizzat Tahsin Erdem’in mahalle toplantılarında doğrudan veya ima yollu yerden yere vurduğu, her türlü karalama kampanyaları ile hedef haline getirmeye çalıştığı Akın’ın, bu çirkin saldırılara rağmen tüm ekibiyle birlikte partisinin ve adayın yanında olması ise parti tabanından takdir ile karşılanıyor.
Harun Akın’ın kamuoyundaki etki ve gücü ile seçim kazanmak isteyen Tahsin Erdem’in yanında olan bir başka isim ise yine aynı zamanlarda benzer saldırılara maruz kalan Fırat Birkan.
Yine Tahsin Erdem’in saha çalışmaları sırasında Harun Akın’a yakın pek çok isim dışlanmış, yok sayılmış ve hedef gösterilmişti.

Editör: U. G.