Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına katılım sağladı.

Toplantı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu Başkanlığında, Batı Karadeniz Bölgesinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları Yönetim Kurulu Başkanlarının katılımları yapıldı. Toplantıda; Batı Karadeniz Bölgesinde faaliyet gösteren Ticaret ve Sanayi Odaları üyelerinin, sorun, talep ve beklentileri ile çözüm önerileri istişare edildi. Türk – İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih Akça tarafından katılımcılara odanın faaliyetlerini içeren bilgilendirme sunumu gerçekleştirilirdi.

Toplantıya ilişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu Başkanlığında, Bolu Ticaret ve Sanayi Odamızın ev sahipliğinde, Batı Karadeniz Bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları olarak bir araya geldik. Oda üyelerimizin bizlere ilettiği sorun, talep ve beklentiler doğrultusunda çözüm önerilerimizi istişare ettik. Bölgesel bir kalkınma olabilmesi için bu tür toplantıları çok önemsiyor ve çözüm üretmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu verimli toplantıya ev sahipliği yapan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Türker Ateş başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.” dedi

Editör: TE Bilişim