-ÖZEL HABER-

Skandal maçın ardından! Harun Akın'dan Zonguldak'a önemli çağrı! Skandal maçın ardından! Harun Akın'dan Zonguldak'a önemli çağrı!

İYİ Parti Zonguldak 2. sıra Milletvekili adayı Tolga Gören, yıllardır hem maddi hemde manevi problemler yaşayan ve 7 yıldır da TFF 2. Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 
Zonguldak Kömürspor’un başarılı olabilmesi için siyasilerin, sivil toplum kuruluşlarının, spor camiasının ve basının bir araya getirilmesi gerektiğini aktaran Gören, bu isimlerin bir birinden uzak kalması yüzünden  başarının gelmediğini söyledi.      
Tolga Gören, 14 Mayıs’ta Milletvekili olması halinde ise bu birlikteliği sağlamak için çaba sarf edeceğini ve Zonguldak Kömürspor’un artık her konuda başarılı olması için elinden geleni yapacağını ifade etti.  


İYİ Parti Zonguldak Milletvekili 2. Sıra Adayı Tolga Gören Zonguldak Kömürspor ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde “Zonguldak Kömürspor’umuz çok değerli. Zonguldak Kömürspor’un başarısı için siyasilerimiz, bütün sivil toplum kuruluşlarımız, spor camiası, basının hepsi bir araya getirilmesi gerekiliyor.  Maalesef uzak kaldıkları için bir birinden kopukluk olduğu için bir türlü başarı gelmiyor.  Allah bana nasip ederse milletvekilliğini ben bu birlikteliği sağlamak için çaba sarf edeceğim ve Zonguldak Kömürspor’umuzun artık her konuda başarı olması için elimden geleni yapacağım.” dedi