20-25 Mart tarihleri arasında Çanakkale Anafartalar Spor Salonu’nda Türkiye Kadınlar 2. Lig Basketbol Ligi final grubu’nun son maçında temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 ile Çerkezköy Belediyespor şampiyonluk maçında karşılaştı.  
Final Grubu’nda 4’te 4 yapan ve henüz yenilgi yüzü görmeyen temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67 ile Çerkezköy Belediyespor turnuvayı namağlup şampiyon bitirmek için karşı karşıya geldiler.   
Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67, karşılaşmayı 66-67 yenilerek, şampiyonluğu Çerkezköy Belediyespor’a kaptırdı.  
Final Grubunda 5’te 5 yapan ve namağlup şampiyon olan Çerkezköy Belediyespor ile 5 maçta 4  galibiyet 1 yenilgi alan  temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67,  2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandılar. 
Karşılaşmanın ardından  madalya ve kupa töreni düzenlendi. Her iki takım sporcuları bir üst lige yükseldiklerinden dolayı madalyalarını alırken, namağlup şampiyon olan Çerkezköy Belediyespor ise şampiyonluk kupasını aldı.  
Turnuvayı 5 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi ile kapatan  temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselmenin sevincini yaşasa da     final grubu’nun son maçında şampiyonluğu Çerkezköy Belediyespor’a kaptıranın hüznünü yaşadı.