Geçtiğimiz yıllarda ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve ekibinin de yer aldığı “Bir El de Sen Uzat” kampanyası çığ gibi büyüdü. Sporcusundan, medya ve sanat camiasının da yer aldığı kampanya çerçevesinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere olan yardım kolileri Zonguldak ve çevre ilçelerde ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırılmak üzere Zonguldak’ta belediye ve ilgili kurumlara teslim edilmişti.

Bu yıl da üçüncüsü düzenlenen kampanyaya destek bekleniyor. ZONSİAD sosyal medyasından yapılan paylaşımda 1 adet kumanya bedelinin 375 TL olduğu belirtildi.

Yapılan açıklama şu şekilde:
Değerli üyelerimiz, kıymetli hemşehrilerimiz, sevgili dostlarımız,

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren derneğimiz tarafından her yıl Ramazan ayında yürütülen ve bugüne kadar binlerce kumanyanın hemşehrilerimize ulaşmasını sağlayan “BİR EL DE SEN UZAT” isimli kampanyamızı Ramazan-ı Şerif’in gelişiyle yeniden başlatmak suretiyle 4. kez hayata geçiriyor olmanın mutluluğu içindeyiz.

Depremzede kardeşlerimiz ile Zonguldaklı ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize teslim edeceğimiz kumanyaların zamanında toplanıp vaktinde ulaştırılması için siz değerli üyelerimiz ve sevgili dostlarımızın desteğini rica ediyoruz. Amacımıza ulaşabilmemiz için mübarek Ramazan ayının feyzi ile detayları aşağıda bulunan kampanyamızın hareketlenmesi adına vereceğiniz kıymetli destek için şimdiden herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, mukaddes bir amaç doğrultusunda yapacağız bağışlarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.

*1 Adet Kumanya Bedeli:* 375 TL

*Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği*

*Banka:* Vakıf Bank

*Şube:* Alibeyköy

*IBAN:* TR15 0001 5001 5800 7312 9357 90