Baba İbrahim Yıldız ise, “Kızımızı kurtarsınlar, biz başka bir şey dilemiyoruz” diyerek kızının nakil ameliyatı için yardım istiyor.

İnşaatlarda çalışarak kızının tedavi masraflarını karşılamaya çalışan baba İbrahim Yıldız’ın dünyası, minik Hatice’de kalp ve böbrek yetmezliğinin yanı sıra beyindeki hasar sonucu oluşan serebral palsi hastalığının olduğunu öğrenmesi ile başına yıkıldı.

Doktorların yüzde 91 engelli raporu verdiği küçük kız, baş kontrolünü sağlayamıyor, desteksiz oturamıyor ve sara krizi geçirme ihtimali taşıyor.

Zonguldaklı öğrencinin projesi TUBİTAK birincisi! Zonguldaklı öğrencinin projesi TUBİTAK birincisi!

Kalp yetmezliğinden dolayı her an ölümle burun buruna olan Hatice Yıldız nakil için yardım elinin uzatılmasını bekliyor.

4 yaşından beri nakil için gelişmesi adım adım takip edilen Yıldız’ın durumu bir türlü düzelmedi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’ne tedavi için gelen Baba İbrahim Yıldız Z HABER aracılığı ile yardımseverlere seslendi. Yıldız “Yıllar önce nakil yapacaktık çocuğun gelişimini bekliyorduk lakin Hatice gelişmiyor. 5 senedir vücudunda gelişim olmadı. Sürekli alması gereken ilaçları var. Bunlar pahalı ilaçlar ve aldığım maaş evi geçindirme ve ilaç parasına yetmiyor. Hayırseverlerden yardım bekliyorum.“ dedi.

Editör: U. G.