Sokak ortasında cesedi bulunmuştu! Ölüm nedeni belli oldu! Sokak ortasında cesedi bulunmuştu! Ölüm nedeni belli oldu!

Kastamonu’da 10 yaşındaki Nisanur Bulut isimli kız çocuğu Serebral Palsi, Epilepsi hastası. Küçük Nisanur hastalığı yüzünden yerinden bile kımıldayamıyor. Babası Ahmet Bulut, bir yandan kızına hayat sevgisi aşılarken, bir yandan da medikal masrafları için ürettiği tekstil ürünlerini satıyor.

Aslen Zonguldaklı olan ve Kastamonu’da yaşayan Ahmet Bulut’un küçük kızı Nisanur henüz 10 yaşında. Ancak doğuştan beyin felci (Serebral Palsi) ve  sara hastalığı (epilepsi) olduğu için yerinden bile kımıldayamıyor, nöbet geçiriyor.

Baba Ahmet Bulut, kızının sağlığı için sınırlı imkanlarla elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.

Tamamen bakıma muhtaç olan küçük Nisanur’un babası ve annesi her an kızlarının başında bekliyor. Ona arkadaşlık ediyor, oyun oynuyor, günlük ihtiyaçlarını gideriyor.

Baba Bulut, bir yandan her gün kızına sevgi aşılarken bir yandan da medikal masrafları için mücadele ediyor. Evde kendi imkanları ile diktiği tekstil ürünlerini Nisanur’un tedavi masraflarını karşılamak için satıyor.

Kendisi de epilepsi hastası olan baba Bulut tekstil fabrikalarında nöbet geçirdiği için iş bulamıyor.

Eşi Şükran Bulut ile birlikte kızı Nisanur Bulut’u hayata bağlamak için her şeylerini feda eden Ahmet Bulut evde üretim yapabilmek için kumaş  veya gıda konusunda yardımseverlerden destek bekliyor.

Editör: U. G.