Aradan geçen iki haftaya rağmen Bartınspor  Kulübü yedikleri gölün faul olduğunu ve nizami iki golün verilmediği konusunda kulübün sosyal medya hesabından paylaşım yaparak “işte size belge! Yediğimiz gol faul ve verilmeyen nizami 2 golümüz. Tesadüfün’ de böylesi” ifadelerine yer verdi.   

Beybeyoğlu; "Şehir 3 maymunu oynadı. Yazıklar olsun!" Beybeyoğlu; "Şehir 3 maymunu oynadı. Yazıklar olsun!"

Bartınspor Kulübü’nün bu paylaşımı sonrasında Devrek Belediyespor Kulüp Müdürü Berkant Bülbül’de açıklama yaparak, Bartınspor camiasının Devrek Belediyespor’un galibiyetine gölge düşürme adına algı operasyonu yaptığını ifade etti.    

Bülbül, “Devrek Delediyespor 77 yıllık bir tecrübeye sahip bir kulüp, altında kalacağınız açıklamalardan kulübümüzü uzak tutun” diyerek Bartınspor kulübünü  uyardı.   

“TEMİZ BİR GALİBİYET ALDIK, SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUZ” 

Devrek Belediyespor Kulüp Müdürü Berkant Bülbül, resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bartınspor haftalar geçmiş olmasına rağmen kulübümüz Devrek Belediyespor üzerinden algı yapmasını hala anlamış değiliz. 

Temiz bir galibiyet aldığımız maçta üzerimize yapılan atılı suçları kabul etmeyerek Bartınspor’un biran önce bu asılsız algılardan vazgeçmesini aksı taktirde kulübümüzün gerekli açıklamaları yapacağından hiç şüphesi olmayacağını bildiririz. 

Devrek Delediyespor 77 yıllık bir tecrübeye sahip bir kulüp, altında kalacağınız açıklamalardan kulübümüzü uzak tutun .”