22-26 Ocak 2024 tarihleri arasında Samsun’da yapılan Badminton 1.Lig Terfi Müsabakalarında Zonguldak ve Devrek’i temsilen katılan Devrek Belediyespor Badminton Takımı, ülke genelinden 36 takımın katıldığı müsabakalar sonunda dereceye girerek Türkiye Badminton 1.Liginde mücadele etme hakkı kazandı.

Antrenör Mustafa Danacı rehberliğinde hazırlanan, Zeynep Değirmenci, Baran Lülleci, Sudem Karaca, Cemre Nur Davulcu, Özgür Mustafa Gökmen ve Esat Özdemir’den oluşan Devrek Belediyespor Badminton Takımı’nın başarısı Devrek’te sevinç ve mutluluk yarattı.

Öteyandan Devrek Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı, Zonguldak Mec Spor Kulübü Takımını 3-1 yenerek Zonguldak Merkez Grubunu birinci olarak tamamladı. Devrek Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı grubunda tüm maçları kazanan takım unvanını aldı. Takım böylece Zonguldak Merkez Grubu birincisi olarak Final’de oynama hakkı kazandı. Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek Belediyespor Badminton Takımı ile Devrek Belediyespor Yıldız Kız Voleybol Takımı oyuncularını kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Zonguldak Kömürspor ile Kırşehirspor maçını Sefa Yılmaz yönetecek! Zonguldak Kömürspor ile Kırşehirspor maçını Sefa Yılmaz yönetecek!

Başkan Bozkurt, “Sizlerin bu başarısı bizleri ziyadesiyle memnun etti, hem sizleri, hem antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Belediye olarak gençlerimizin iyi yetişmesi, spor alanlarında başarılı olmaları kısacası sporun her dalına desteğimizi her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Sizlerle övünüyor ve gurur duyuyoruz. Göğsümüzü kabarttımız, ilçemizde sevinç yarattınız. Sizleri kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Editör: Bekir Ekici