Zonguldak Tabip Odası'nın yeni başkanı Eksal Kargı! Zonguldak Tabip Odası'nın yeni başkanı Eksal Kargı!

Zonguldak Tabip Odası Yönetim Kurulu, Zonguldak Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Avni Çelik, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın, oğlunun ölümünde kendisini sorumlu tutup tehdit edilmesine tepki gösterdi.

Tabip Odası Yönetimi “Kimden gelirse gelsin kime yapılırsa  yapılsın şiddetin her türlüsüne karşıyız.” diyerek şu açıklamayı yaptı

“Devrek Devlet Hastanesi Başhekim Dr.Avni ÇELİK e hasta yakını tarafından hakaret  ve saldırı yapılmıştır. Yapılan saldırıyı Zonguldak Tabip Odası olarak şiddetle kınıyoruz. Kimden gelirse gelsin kime yapılırsa  yapılsın şiddetin her türlüsüne karşıyız. Şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu defalarca söyledik ve bir kez daha tekrar ediyoruz. Can güvenliğimizin  olduğu sevgi ve saygı içerisinde  hoşgörülü sağlık hizmeti sunmak en temel  hakkımız olduğunu buradan bir kez daha söylüyoruz. Sağlıkları olumsuz sürecin sorumluları  olmadığımızı şiddeti sineye çekeceğimizi olayların takipçisi olacağımızı ve birbirimize sahip çıkacağımızı duyuruyor sorumluları hesap vermeye davet ediyoruz.”

Editör: U. G.