Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Başhekimliği görevine veda eden Prof. Dr. Özcan Pişkin’e veda yemeği düzenlendi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite(ZBEÜ) Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, emekleri için Özcan Pişkin’e ve Hastane Müdürü İhsan Öztunç’a teşekkür etti. Başhekim Prof. Dr. Burak Bahadır’a yeni görevinde başarılar diledi. Gecenin sonunda Pişkin’e üniversite adına çalışmalarından ötürü plaket verildi.

Memur olmak isteyenler dikkat! 57 bin 52 personel alınacak! Memur olmak isteyenler dikkat! 57 bin 52 personel alınacak!

Pişkin, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
 "Bir işe nasıl başladığımızın değil, nasıl bitirdiğimizin önemli olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Ve bu dünyada yönetici olmak gerçekten çok zordur. Çünkü birçok mayınlı araziden geçmek zorundasınız. Hele bu dünya tıp fakültesi hastanesiyle sınırlıysa… İnanın her problem, her mayın 3X zoom olarak karşınıza çıkıyor. Ancak size inanan insanların olduğunu bilerek çalışmak işleri yoluna koymak için sizi bir nebze olsun rahatlatıyor. Kararları daha sağlam almanıza sebep oluyor. Hayat uzun bir yolculuk ve bence değişmez. Gerçeği azim ile düşe kalka ilerleyip, sizi sevenleri mahçup etmeden z raporunu alabilmek. İşinizi iyi yaptığınız zaman sizi takdir eden, destekleyen ve teşekkür eden onlarca iyi insan olduğunu görüyorsunuz.
Yeni bir maceraya yelken açtığım bu günlerde beni destekleyen tüm hocalarıma, iş arkadaşlarıma ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”
Editör: Şeyma Kaya