Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin başarılı başhekimi Prof. Dr. Özcan Pişkin veda etti. Pişkin ile birlikte veda eden bir diğer isim ise  yine başarılı bir diğer isim hastane Müdürü İhsan Öztunç oldu. Pişkin’in yerine gelen isim ise Prof. Dr. Burak Bahadır geldi.
Yayınladığı mesajda geçirdikleri süreyi ve zorlu süreci nasıl atlattıklarını anlatan Pişkin’in duygusal vedası şöyle; “Evet sevgili dostlarım, artık veda zamanı.. Yaklaşık 2.5 yıldır sürdürdüğüm başhekimlik görevinden bugün itibariyle ayrılıyorum. Görev sürem boyunca işleri idare etmek yerine yönetmeyi tercih ettim. Dolayısıyla iyi bir idareci değilde iyi bir yönetici olma sınırlarında gezindim durdum. Başarılı olup olmadığımın kararını ben veremem elbette. Ancak 2000 çalışanımıza ön eklerinden ve ünvanlarından bağımsız olarak yaklaşmaya çalıştım. İşini iyi yapan insanların beni daha fazla sevdiklerini de gözlemledim. Aramızda kalsın onları ben de daha fazla sevdim.

BÖLGENİN ULUSLARARASI SAĞLIK ÜSSÜ
Ekip çalışmasına her zaman önem verdim. Ben yerine biz demeyi tercih ettim. Sonuçta ben ve ekibim başardı. Hastanemize kurumsal bir kimlik kazandırma adına adımlar atmaya her zaman önem verdik. Kılık kıyafetimizden özlük haklarımıza, sunduğumuz sağlık hizmeti kalitesinden yemeklerimizin kalitesine kadar her anlamda bölgenin en iyisi olması için çabaladık. Bölgenin Sağlık Üssü” mottosuyla başladığımız hikayemizin zaman içinde “Bölgenin Uluslararası Sağlık Üssü” ne dönüşümüne de şahitlik ettik.

Kolay olmadı elbette.. İyi bir yönetici olma iddiasındaysanız, dik durmanız gereken durumlarla sık karşılaşmak zorunda olduğunuzu da bilmeniz gerekiyor. Şükür sarı öküzü kaptırmadık.

Düğünde havaya sıkan damat gözaltında! Düğünde havaya sıkan damat gözaltında!

REKTÖR ÖZÖLÇER  VE EKİBE TEŞEKKÜR
Daha fazla uzatmadan bu hikayede emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Beni bu göreve layık gören ve atayan eski rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı Hocama, göreve geldiğinden itibaren her projemizi sahiplenen, önümüzü açan ve bize baba şefkatiyle yaklaşan yeni rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer Hocama, hastane ile rektörlük arasında her zaman köprü olan dostum, arkadaşım, kardeşim rektör yardımcımız Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal Hocama, diğer rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Servet Karasu Hocalarım ile Dekanımız Prof. Dr. Murat Can Hocalarıma sonsuz teşekkür ediyorum.

Ekip çalışmasına çok önem verdim dediydim. Bu yüzden Burak Abi’ye, Ayşe’ye, Murat’a, Bilge’ye, Atay’a, Şükran’a, Duygu’ya, İhsan’a, Oğuzhan’a, Zeki’ye, Bülent’e, Nurten Abla’ya, Vildan’na, Sanem’e, Tuğçe’ye, Derya’ya, Erşan’a, Selda’ya, Kasım’a ve Bayram’a şükranlarımı sunuyorum”

Editör: Melisa Sapaz