Misli. Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor teknik adamı Barış Şeref, Kahramanmaraşspor maçında alınan 2-2 beraberlik ve Çarşamba günü oynanacak olan Manisa FK maçını değerlendirdi.

Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Manisa FK maçı hakkında iddialı açıklamada bulunan Şeref, ‘’’Diyorlar ki Manisa FK, Zonguldak Kömürspor’u yener.  Ama bizde diyoruz ki Manisa FK, Zonguldak Kömürspor’u yenemez. Herkese Zonguldak Kömürspor’un kabuk değiştirdiğini ve her maça puan ve puanlar için çıktığını göstereceğiz. Asla Manisa FK’ya teslim olmayacağız’’ ifadelerine yer verdi. 

 SKORU KORUYAMADIK
Kahramanmaraşspor maçında 2-0 öne geçmelerine rağmen bu skoru koruyamadıklarını ve maçın 2-2 berabere bittiğini belirten Şeref, ‘’Maçın başında 2-0 öne geçtik. 2-0 öne geçtikten sonra beklenmedik anda yediğimiz 2 golle maç biranda 2-2’ye geldi. İkinci yarı öncesinde arkadaşlarla konuştuk, gol yemeyeceğiz diye de konuştuk hatta gol atacağız diye de konuştuk. İyi pozisyonlar bulduk ama atamadık. Gol de yemeden maçı 2-2 bitirdik ve Kahramanmaraşspor karşısında 1 puanla döndük’ ‘dedi.

KESİNLİKLE TESLİM OLMAYACAĞIZ ÖYLE BŞİR TAKIM DA DEĞİLİZ
Çarşamba deplasmanda oynanacak olan Manisa FK maçı hakkında konuşan Şeref, ‘’Diyorlar ki Manisa FK, Zonguldak Kömürspor’u yener.  Ama bizde diyoruz ki Manisa FK, Zonguldak Kömürspor’u yenemez. Herkese Zonguldak Kömürspor’un kabuk değiştirdiğini ve her maça puan ve puanlar için çıktığını göstereceğiz. Oyuncularımla her gün toplantı yapıp bunu anlatıyorum.  Özellikle Manisa FK’ya kesinlikle teslim olmayacağız. Biz böyle bir takım değiliz. Sahaya puan ve puanlar için çıkacağız’ ’dedi.

Editör: TE Bilişim