Yapı Kredi Para Aktarma Yolları

Yapıkredi bankası ülkemizde bankacılık hizmeti veren önemli bir bankadır. Bugün birçok insan bankacılık hizmetini Yapıkredi bankasından almaktadır. Müşterilerine zengin imkanlar sunan ve kredi paketlerinde düşük faiz uygulayan banka bugün ülkemizin önde gelen finansal kuruluşlarından birisidir. Yapıkredi bankası müşterilerine para aktarmak için eft ve havale kanallarıyla hizmet vermektedir. Yapıkredi bankasından Yapıkredi bankası başka bir hesaba para göndermeye havale adı verilir. Havale banka içinde gerçekleştiği için haftanın 7 günü 24 saat gerçekleşir. Bankalar arası para aktarmaya ise eft denir. Eft işlemi mesai saati dinlemeksizin haftanın 7 günü 24 saat boyunca yapılabilir. Havale 1 dakika içinde sonuçlanırken eft işleminin sonuçlanması 15-20 dakikayı bulur.

Yapıkredi Bankası Mesai Saatleri

Yapıkredi bankasında mesai sabah 9 da başlar akşam 16.45 te sona erer. Tüm eft işlemleri bu süre arasında yapılır. Yani 16.45 ten sonra yapacağınız eft işlemi bir sonraki mesai başlangıcına sarkar. Bu yüzden eft işlemi yapan kişilerin sabah 9 ile 16.45 arasında yapması gerekir. Sabah 9 dan önce yapılan eft işlemleri de sabah 9 dan sonra sonuçlanır.

Yapıkredi Bankasında Para Aktarma Ne Kadar Sürer

Yapıkredi bankasında parayı havale ile göndereceksiniz 1 dakika gibi kısa bir süre içinde sonuçlanır. Ödeme kanalı olarak eft kanalını tercih ettiyseniz paranın hesaba geçmesi 10-15 dakikayı bulur. Cuma günü saat 16.45 ten sonra yaptığınız eft işlemi pazartesi sabah 9 ile 10 arasında mutlaka sonuçlanır. Yapıkredi müşterilerine para aktarma konusunda 250 bin lira sınırını koymuştur. Bayramlarda ve resmi tatil günlerinde sabah 9 ile 16.45 te yapılan eft işlemleri tatil dönüşündeki ilk mesai gününde sabah 9 ile 10 arasında gerçekleşir. Bu yüzden eft kanalını kullanan kişiler bayram, resmi tatilleri mutlaka dikkate alması gerekir.



 

Editör: TE Bilişim