Vakıfbank Organik Kredi (Tarım Kredileri)

Vakıfbank organik kredi (tarım kredileri) ile siz de hayal ettiğiniz organik tarımı yapmaya kısa sürede başlayabilirsiniz. Uygun faizli ve masrafsız kredi imkanı sağlayan Vakıfbank, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı üreticilere bu kredi imkanını sunuyor. Ancak aynı zamanda bu krediden yararlanmak isteyen müşteriler, organik tarım sertifikası sahibi olmalı… Bu sertifikaya sahip olmayan çiftçiler bu tarım kredisinden yararlanamıyor. Masrafsız olarak sunulan bu kredinin birçok avantajı bulunuyor.

Vakıfbank Organik Krediler

Bu bankadan alacağınız Vakıfbank organik krediler ile birçok işin üstesinden gelebileceksiniz. Vakıfbank’tan alınacak organik kredinin üst limiti elli bin lira olacak. İşletme sermayesine yönelik olarak verilecek olan bu krediler sayesinde, organik ürünler üreten bir işletmeniz olacak ve bu işletme tam donanımlı olacak. Organik tarım yapmak amacıyla kredi kullanacak kişiler ayrıca üç aylık halden anlayan nette mini tarife veriliyor. Bu tarife kapsamında sınırlı sayıda havale ile birlikte EFT bu müşterilere ücretsiz olarak sunuluyor. İşletmenizi sıfırdan kurmuyorsanız ve daha önce organik tarım gerçekleştirdiğiniz bir işletmeniz varsa, sizden Vakıfbank, hesap işletim ücreti de talep etmiyor. Banka müşterilerine ödeme noktasında da çok büyük esneklikler sunuyor.

Vakıfbank Tarım Kredileri

Sunulan bu desteklerle birlikte kredinin ödemesi hasat döneminde gerçekleşecek. Vadesi azami 12 ay olan Vakıfbank tarım kredileri ile organik tarıma giriş yapabilir, ya da organik tarım işletmenizi büyütebilirsiniz. Vakıfbank hesap işletim ücreti uygulamadığı bu kredi ile çiftçilere sonsuz destek oluyor. Sunulan bu destekler kapsamında bugüne kadar birçok çiftçi, tarım kredisinden yararlandı ve organik tarım yapmaya başladı. Önümüzdeki süreçte de Vakıfbank yine birçok kişiye organik tarım kredisi sağlayacak. Siz de bu kişilerden bir tanesi olabilir ve organik tarım kredilerinden dilediğiniz şekilde yararlanabilirsiniz. Organik tarıma başlamanın zor olduğu günümüzde organik tarıma başlamak için bu kredileri iyi birer fırsat olarak değerlendirebilir ve kullanabilirsiniz. Vakıfbank sizlere organik tarımın yolunu açacak. 

Editör: TE Bilişim