Avrupa Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Yönetimi Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya da hazır bulundu.

Başkan Demir; Avrupa’da yaşayan girişimcilerimiz tarafından Almanya Gelsenkirchen’ de kurulmuş iş-adamı örgütü olan, Avrupa Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Genel Başkanı Orhan Buyurman, Genel Başkan Yardımcısı Nizamettin Barutçu, Genel Sekreter Muharrem Uslubaş ve Basın- Yayın ve Marketing’ ten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Döngel ziyaretimize geldiler. Kendilerini Genel Sekreterimiz Muharrem Sarıkaya ile birlikte karşılayarak misafir ettik.

Kasım ayı içerisinde, toplantılara katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere davetli olarak katıldığımız Almanya programımızda kendilerini ziyaret ederek, yapılabilecek muhtemel iş birliklerimiz hakkında istişarelerde bulunmuştuk. Bugün ise yaptığımız istişareler doğrultusunda; Türk ve Avrupalı Girişimcileri bir araya getirmek, ortak bir sinerji yaratmak ve iş bağlantılarının kurulmasını sağlamak maksadıyla takip ettiğimiz projeler odağında toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemiz ve ilimiz ekonomisine katkıda bulunmak maksadıyla iş birliği halinde projelerimizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda 2026 yılı içerisinde iş insanlarımızın katılımları ile Zonguldak’ta ve Gelsenkirchen’ de toplantılar yapacağız.

Zehra Günay her yerde aranıyor: Emniyet alarma geçti!
Zehra Günay her yerde aranıyor: Emniyet alarma geçti!
İçeriği Görüntüle

Avrupa Türk Girişimciler Birliği (ATGB) Genel Başkanı Orhan Buyurman, Genel Başkan Yardımcısı Nizamettin Barutçu, Genel Sekreter Muharrem Uslubaş ve Basın- Yayın ve Marketing’ ten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Döngel’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendilerinin nezdinde tüm yönetim ve sektör kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

599922452 907479801849674 8120499698728350842 N