Zonguldak ve Ereğli polisinden kumar oynayanlara ve oynatanlara şok operasyon... 

Zonguldak İl Merkezinde ve Kdz. Ereğli ilçesinde Kumar oynanan ve oynatılan mekânlarla ilgili yapılan ihbarların ve rutin kontrollerin sonucunda, toplam 6 iş yeri sahibine 'Kumar oynamak için yer ve imkân sağlamak' suçundan adli işlem uygulandı.

Zonguldak Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; 01-23 Ekim 2020 tarihleri arasında Kumar oynanan ve oynatılan mekânlarla ilgili yapılan ihbarların ve rutin kontrollerin sonucunda Zonguldak İl Merkezinde 3, Kdz. Ereğli ilçesinde de 3 olmak üzere toplam 6 iş yeri sahibine 'Kumar oynamak için yer ve imkân sağlamak' suçundan adli işlem uygulandı. Yapılan denetimlerde ayrıca bu iş yerlerinde kumar oynadığı tespit edilen toplam 24 kişi hakkında 'Kumar oynamak ve Umumi Hıfzıssıhha Kanununa aykırı hareket etmek' fiillerinden toplam 26 bin 925 TL idari para cezası uygulanırken, toplam 411 adet oyun kâğıdı ve 6 bin 235 TL ile 100 Euro tutarındaki para muhafaza altına alındı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce il merkezi ve ilçelerde yasa dışı kumar oynatılan yerler ve şahıslarla ilgili denetimlere aralıksız olarak devam edileceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim