TOBB Genel İdare Kurulu Üyesi, TOBB Türkiye Fuarcılık Sektör Meclisi Başkanı,TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı, Türkiye Tanıtım Grubu Yönetim Kurulu Üyesi, Global Entrepreneurship Network (GEN) Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Zonguldaklı iş insanı Cihat Alagöz 13/14 Ekimde Almanya Sağlık Turizmi Fuarı'na hazırlık kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

Alagöz; "Frankfurt’ta 13-14 Ekim 2023 tarihlerinde düzenleyeceğimiz Almanya Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarımıza ilişkin hazırlık çalışmaları kapsamında bugün ziyarette bulunduğum; T.C. Frankfurt Başkonsolosu Sn. Erdem Tunçer’e, T.C. Frankfurt Ticaret Müşaviri Sn. Yusuf Yerkel’e, Türk-Alman Sağlık Vakfı Başkanı Prof.Dr. Yaşar Bilgin’e, Messe Frankfurt’un değerli ekibine kıymetli destekleri ve nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederim" dedi.

Fuar hakkında bilgi:  Avrupa’nın en büyük ekonomisine sahip olan, iki milyonun üzerinde Türk vatandaşının yaşadığı Almanya'da 13 – 14 Ekim 2023 tarihleri Messe Frankfurt Kongre Merkezinde, ALZ Fuar&GO Fair tarafından Frankfurt Sağlık Turizmi Fuarı, Konferans ve B2B İkili İş Görüşmeleri organizasyonu düzenlenmektedir. Bu organizasyonun amacı sağlık turizmi alanında katılımcı hastaneler, klinikler ve sağlık turizmi acenteleri ile; Alman sağlık turizmi acenteleri, turizm acenteleri, sağlık kurumları, sigorta şirketleri, doktorlar, sağlık turizmi yatırımcıları, Alman vatandaşları ve Almanya’da yasayan topluluklar arasında iş bağlantıları kurmak ve network fırsatları oluşturmaktır. Bu organizasyon iki farklı gruba yönelik olarak düzenlenmiştir.

Editör: U. G.