MHP ile Ak Parti’nin Zonguldak’ta ittifak yapıp yapmayacağı henüz kesinleşmedi. Ak Parti de MHP de Zonguldak’ta 25 belediyenin 25’ine talip olduklarını açıklarken Alaplı MHP’de Aydan Arslan aday adaylığını ilan etti.

Alaplı İlçe teşkilatına kalabalık bir partili grubu ile gelen Arslan, burada aday adaylığı başvuru formunu MHP Alaplı İlçe Başkan Vekiili Metin Mudanya’ya teslim etti.

Arslan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Her şeyin en güzeline, en iyisine layık olduğuna inandığım; Doğduğum, duyduğum bu şehri, Alaplı’yı, hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için inançla, azimle ve büyük bir heyecanla yola girdik.

Alaplı’mız, doğal güzellikleri, bereketli topraklar ve ticari konumuyla büyümeye ve gelişmeye layık bir şehir. Alaplı’mızın bu potansiyelini, Milliyeti Hareket Partisinin ortaya koyduğu "Üreten Belediyecilik" vizyonu ile buluşturmak; geleceğe miras bırakacağımız, daha yaşanılabilir bir şehir kurmak,

Bu şehri, önce bölgenin, sonra ülkenin parlayan yıldızı yapmak adına, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Aday Aday olarak başvurumuzu yapıyoruz.

Samimi duygularla girdiğimiz bu şerefi yolda beni yalnız bırakmayan aileme, desteğini esirgemeyen yol arkadaşlarıma, bugün bu güzel ortamda bizleri ağırlayan partimizin sayın ilçe başkanıma, kıymetli yöneticilerimize ve dava arkadaşlarımıza  teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi, bir gönüldaşı  olarak tüm içtenliğimle diyorum ki:

ZBEÜ Hastanesi Expomed Eurasia'da ZBEÜ Hastanesi Expomed Eurasia'da

"Kazanan MHP, kazanan Alaplı olsun inşallah."

Katılmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Allah utandırmasın.” dedi.

Editör: Şeyma Kaya